واژه هاى فارسى معرب در مقامات سيوطى ادبى طبى (Journal of the College of Languages (JCL), 2006)
همجوارى جغ ا رفياى ميان عربها واي ا رنيان نقش بز رگ در بروز آشكار برخى از روابط وعلاقههااى مياان دو زباان عرباى وفار اى وهمچناين مياان دو ادبيااا عرباى وفار اى وگويناد كاه ادبيااافار ى قديم اولين ادبياا خارجى كاه باه ادبيااا عرباى مبوا، باود وهماين باعا انبشاار زباان عرباىدر اي ا رن شد. وبعد از فبح ا لامى زبان فار ى بيشبر وا ه ژ هاى خود از زبان عربى گرفاا همچناينبه زبان عربى ب يارى از وا ه ژ هاى وادر كرد واز ق ا رر معلاوم بيشابر وا ه ژ هااى فار اى كاه در زباانعربى رخبه كرد وبه م ا رح، ما قب، ا لام امبداد دارد.بعلاا اينكاه ب ايارى از مناابه وكباا هااى عرباى مملاو از وا ه ژ هااى معار از زباان فار اىبوده واز لحاظ بح وبرر ى اهميا ونقش مهام ويا ه ژ اى دارد. لااا باا بيشانهاد باايرفا شاده اى ا ابادارجمند غازى لعيبى كبا مقاماا يوطى ادبى طبى اخبيار نمودم اين كبا از باليف جلا، الدينايوطى ا اا وايان كباا يكاى از كبابهااى ابل دار ااده وزيباا وشاام، ماوارد ووا ه ژ هااى ادباىوپزشاكى ااده ا اا حباى ان اان ياا ك اى كام اواد دارد ببواناد از ايان كباا ا اب اده كناد. لااا ايانكبا خواندم وبرر ى كردم ودر اخر اين بح نوشبم. وايان بحا وبرر اى شاام، چهاار گاروه وآنهاا: